fredag 22 oktober 2010

SF, Yosemite og Las Vegas baby

Hei,

Sen sist har jag som planerat hunnit med Alcatraz. Det var som trott ett populart turistmal men det var anda coolt och ytterliggare en "check" pa turistmals-listan. Efter det gick vi en riktigt harlig shoppingrunda i SF dar jag bl.a. at en pizza och nastan flugan som lag i den (dit gar jag inte igen)... Vi gick ocksa genom Chinatown som var riktigt coolt! Vi blev indragna (intvingade) pa en tebar dar en galen kines serverade en massa olika te som han aker runt i kina och koper direkt fran odlarna. Det var helt sjukt stor skillnad mot det jag har druckit hemma i sverige, riktigt gott. Synd bara att det ar sa strikta regler pa att ta med sig sant genom tullen.

Det har varit mycket korande de sista dagarna da vi har tagit oss fra SF til Yosemite dar vi gick en lite tur och spenderade natten pa ett random motel. Idag har vi kort vidare till Las Vegas baby(!) dar jag nu har tagit en dusch och vi ska bege oss ut pa lite shopping. Eventuellt blir det en limotur med champagne ikvall som en kille har pa vart hostel forsoker arrangera.

5 kommentarer:

  1. När man är ute på RIKTIGA äventyr så äter man småkryp. Det har jag sett på tv, hehe!!
    När kommer det bilder från nya kameran. Vi väntar med spänning här hemma.
    Kram från oss alla till Er!

    SvaraRadera
  2. Yes...where is the camera??? We want to see some pictures! Since I can't read in Swedish I need pictures! Hope you are having a wonderful time!! Just be very safe and enjoy!!! Huga...Jacque

    SvaraRadera
  3. Hej andy
    jag bara testar lite att kommentera
    hejdå

    SvaraRadera
  4. Well I'm actually trying to upload pictures right now but considering the internet connection it'll take a few hours... Hopefully it'll work and there will be some pictures by tomorrow! Fingeres crossed!

    SvaraRadera
  5. Well, Andy, you better get with the program....we want to see pictures!!!! smiling at you!!! Hope you are having a wonderful time!!!!

    SvaraRadera