fredag 29 oktober 2010

Surfning!!

Idag har jag gort ett tappert førsøk med att surfa. Jag fick låna en skrikrosa nybørjar bræda från några kompisar men det gjorde inte så mycket før jag såg nog ganska fjantig ut nær jag låg i vattnet oavsett. Det var i vilket fall som helt SJUUKT roligt! Vågorna ær i en helt annan klass æn i lilla høllviken och Markus hade ælskat det hær. Nær du ramlar på en av dem stora vågorna så har du inte mycket att sæga till om.

Nu sitter jag med en kall i handen och ska snart ut och æta lite sushi med norskgænget før att sen fira halloween. Det ær egentligen imorgon men alla vill ha maximal valuta før sina kostymer. Imorgon ær det halloween på riktigt och då ær det hawaii som gæller. Det kommer bli legendariskt :D!!

4 kommentarer:

 1. .......och på denna SJUUKT roliga övning finns inga bilder, eller??!!
  Jag har fått super glue av Jacque, kanske något jag ska skicka så du blir kvar på din skrikrosa bräda!!
  Sköt om Er, hälsa Hanne och roa dig inte mer än jag hade gjort;o)!!
  Kramar från mig♥/Mamma

  SvaraRadera
 2. I´ts going to be legen, wait for it...
  Låter som du har det sjukt bra, är faktiskt avundsjuk! Hade inte varit fel att slippa det svenska vädret. Bli nu inte för "americanized" bara ;). Såg att du hade tagit några bilder på Golden Gate och "den nya" bron bredvid, blev lite osäker på om den verkligen låg där! Var Alcatraz som du hade tänkt dig? Läste även att du hade spelat bort en hel del av din resekassa i syndernas stad, 1 dollar är inget att skoja om hehe!
  Du ska veta att hade jag sett dig på en rosa bräda så tror jag inte att jag hade tänkt så mycket på vattnet, men man måste testa på allt även om det gäller rosa brädor! Saknar dig här på hemmaplan Andy!
  ...dary /Brorsan

  SvaraRadera
 3. Andy, your Mom helped me find the picture section and they are absolutely wonderful!! Thank you so much for sharing them with us!! It looks like you all are having a marvelous time. Be safe and enjoy!! Hugs..Jacque

  SvaraRadera
 4. Hej Så fina bilder du lagt upp Syns att ni har det härligt. Tack för titten

  SvaraRadera