torsdag 28 oktober 2010

Las Vegas, Los Angeles och San Diego

Det finns gott om restauranger med trådløst internet i det hær landet men det hjælper inte en backpacker utan dator... Nu har jag i alla fall kommit mig till San Diego dær jag bor hos Jostein (en kompis från Trondheim), dærav dessa fina norska tecknena.

Ses sist har las vegas gått osækert, inte så mycket p.g.a. av mitt spelande men snarare p.g.a. mitt shoppande. Jag har trots många timmar shopping hunnit med att spela bort 2(!) dollar på enarmade banditer. Vi har bott på hostel med massa andra skøna mænniskor och då blev det sjælvklart lite fest också. Las vegas ær en helt sjuk stad med så mycket ljus att man inte vet om det ær natt eller dag nær man ær inne på ett casino. Detta kan helt klart komma att bli ett framtida resmål før diverse svensexor eller, med tanke på hur många brøllops kapell dær fanns så, kanske rent av brøllop.

Efter Las vegas bar det av mot Los Angeles dær vi egentligen skulle ta oss till en nøjespark med en sjukt stor berg och dalbana men eftersom det visade sig vara off-season så hade den bara øppet på helger :(. Vi planerade snabbt om och spenderade en dag på long beach och eftersom det ær filmens huvudstad så tog vi och kollade en bio på kvællen. Dagen efter gled vi till disneyland och råkade hamna mitt i Mickey's Halloween Party med gratis godis och øppet hela kvællen. En riktigt bra dag med mycket skratt, roliga attraktioner och många barn høga på socker.

Har jag førræsten næmnt att hyrbilsfirman klantade sig och inte hade några normalstora bilar nær vi kom før att hæmta vår. Istællet fick vi en mastodontstor Dodge med plats før en hel familj. "Flott!" tænkte vi tills vi tankade før førsta gången. Før att hålla budgeten køpte vi oss då en uppblåsbar madrass och hade camping i bilen två nætter på wal marts enorma parkering. Problemet løst! Dock ær det skønt att vara tillbaka i civilisationen nu.

Igår læmnade vi tillbaka bilen och tog vår førsta dag på stranden. Skønt med en chill dag! Det roliga med SD ær att hær finns så många som ær på utbyte från Trondheim så ikvæll blir det fødelsedagsmiddag med ett helt gæng norrmænn. På lørdag bær det av till Hawaii.

1 kommentar:

  1. Härligt med fet dodge och coola ställen, det känns som att jag kan identifiera mig i rätt så mycket också:) Skoj att ni hunnit med så mycket och att allt verkar gå mer eller mindre bra! Jag beklagar bortgången. Fortsatt lycka till på resan! /Dahl

    SvaraRadera